Kinesiologibehandlingar

Mentalt


Lever du som du vill just nu eller överlever du endast? Känns livet tomt och meningslöst? Har du en tung sorg som aldrig släpper? Ilska, frustration och irritation för minsta lilla?


Känns det som att det måste finnas något mer i livet? Är du trött på att ha dessa känslor som äter upp dig inifrån? Har du svårt att sätta gränser? 

Vill du hitta din passion, glädje och livslust igen?

Kanske har du varit med om svåra händelser du inte har bearbetat. Det är något som ligger där och skaver. En känsla av att det är något som behöver komma fram för att du ska känna dig i balans igen? Du kanske inte ens har erkänt dessa känslor för dig själv utan endast tryckt undan dem. Tillsammans får vi upp dem igen till ytan så att du kan börja läka inifrån och ut.

Under behandlingen går jag igenom din kropp och ser var obalans sitter, behandlar dig varsamt både mentalt och fysiskt. Låter det ta tid så kroppen & själen hinner med i läkeprocessen. 

Vi går igenom tillsammans efteråt hur behandlingar ska ske framåt och sätter upp en plan med stärkande övningar du kan göra på hemmaplan. 

Välkommen att höra av dig! Jag ser fram emot att få träffa dig. Vi ses i mysiga Hälsostudion, Odelbergs väg 9 A, Gustavsbergs Hamn, Värmdö