Kinesiologibehandlingar
Näringsbehov

Näringskinesiologi på Värmdö

Under behandling hos mig testar jag fram om klienten har behov av extra tillskott av mineraler, örter, vitaminer- och framförallt om upptag, intag, omhändertag och uttag av näring fungerar som det ska i kroppen. Om obalanser spåras, balanseras detta först genom strukturell, lymfatisk, energi- och vaskulär behandling.

Kosttillskott och örtmedicin är effektivt då man snabbt vill få skillnad i en läkeprocess. Under behandling testar jag fram eventuellt näringsbehov och dosering för att stötta organ, flöde och läkning. 

Efter behandling sätter jag ihop ett näringsmedicinskt paket där klienten får hjälp med både underliggande problem och med de aktuella symptomen. 

Magproblem

Smärtor i magen? Uppblåst och svullen? Har du länge haft problem med magen i någon form? Provat det mesta men ingenting har hjälpt och sjukvården hittar inget "fel" på dig.

Då kan kinesiologibehandlingar vara något för dig!

Jag testar fram var problemet sitter med hjälp av muskeltester bland annat. Ser om spänningar uppstått i olika delar av kroppen som orsakar obalans i magen. Går igenom hur övriga livet ser ut just nu. Stress? Kosten? Tankar och funderingar? 

Balanserar upp det jag hittar med hjälp av massage, akupunkturpunkter, lymfatiskt-och vaskulärt.

Vi går sedan igenom tillsammans eventuella örter, tillskott som kan vara stöttande för magen beroende på vad vi får fram för resultat av testerna. 


Högpotenta örter, mineraler, aminosyror, vitaminer erbjuds till försäljning i min webshop. Effektivt och stöttande i läkningsprocessen. Du kan köpa produkterna här.